KNJIŽARA

KNJIŽARA U SUBOTICI, NIKOLE KUJUNDŽIĆA 8
KNJIŽARA U NOVOM SADU 021-301-64-65, 021/63-69-405, 062/894-81-56
KNJIŽARA U LESKOVCU "KEFALO", SVETOZARA MARKOVIĆA 81, 060/688-20-10

POLOVNI I NOVI UDŽBENICI SVIH IZDAVAČA, OTKUP I PRODAJA
ZA PORUDŽBINE PREKO 5.000,00 din. DOSTAVA BESPLATNA

Vasa korpa je prazna!KLETT - Istorija 6, priručnik za nastavn

KLETT - Istorija 6, priručnik za nastavn

Pripremljen je sa namerom da pomogne nastavnicima u kreiranju nastave i ostvarivanju nastavnog plana i programa. Koncepcija priručnika određena je Obrazovnim standardima, Ključnim pojmovima za kraj obaveznog obrazovanja i Preporukama o nastavi istorije u Evropi u XXI veku.

Priručnik sadrži predlog godišnjeg plana rada nastavnika koji je u skladu sa udžbenikom Istorija 6 Izdavačke kuće Klett i sastoji se iz elemenata: tema, cilj, ishod, standard i ključni pojmovi. Ovaj plan je osmišljen tako da se iz njega mogu izvesti operativni planovi rada nastavnika. Nastavne teme su obrađene kroz ciljeve, ishode i aktivnosti nastavnika i učenika. Priručnik je bogat kartama, šemama, fotografijama, istorijskim i metodičkim tekstovima.

Primenu u nastavi naći će i predlozi zadataka koji se mogu fotokopirati. Biljana Stojanović, autorka udžbenika i priručnika, osmislila je zadatke za evaluaciju znanja učenika: Uvod i Srednji vek na prvi pogled, Stvaranje srednjovekovne Evrope, Srbi i njihovo okruženje u ranom srednjem veku i Evropa u srednjem poznom veku.

Svrha priručnika je da bude pomoć i podrška svim nastavnicima koji kreiraju vaspitno-obrazovni proces na sebi svojstven način, uvažavajući znanja i mogućnosti učenika.

  • Cena proizvoda:
  • Cena isporuke:
  • Svaki sledeći proizvod:
  • količina:
  • Kataloški broj:
  • Broj pregleda:
  • Način plaćanja: